Select Page

unikatna glasba v izbranih okoljih

edinstveno glasbeno doživetje

Predstavljamo vam projekt GODBOVANJE, ki se ukvarja s promocijo unikatne, kvalitetne glasbe v nekonvencionalnih prostorih.

Namen je obogatiti okolja v katerih je kreativna glasba manj slišna, ob enem pa na ta način vzpostaviti nova koncertna prizorišča in z dodano vrednostjo zagotoviti podporo lokalnemu okolju.

Z dolgoletnimi izkušnjami produkcije koncertov, skrbno promocijo ter mnogimi glasbenimi poznanstvi doma in v tujini ponujamo nepozabna glasbena doživetja, ki jih lahko izvedemo kot samostojne kulturno turistične dogodke ali jih vključimo v poslovne in drugačne družabne dogodke.

Za koncertni dogodek Godbovanje:

  • izberemo in pripeljemo izvrstne glasbenike,
  • skupaj izberemo primerno lokacijo,
  • izpeljemo dodatno promocijo in poskrbimo za široko medijsko pokritost doma in v tujini. (novinarska konferenca, e-mail kampanja, video promocija, socialna omrežja, tv oddaja “Na lepše” itd.)

Trudimo se, da za dogodek čim bolj angažiramo lokalno okolje z vključitvijo najširše ciljne skupine (gostinski lokali, turistične organizacije, vinarji) ter po dogovoru poskrbimo tudi za tehnično izvedbo dogodka.

Na nacionalni ravni si bomo prizadevali privabiti kar največje število Slovencev, s poudarkom na migraciji prebivalcev iz osrednjih mest na obrobje. (Po želji/dogovoru uredimo tudi avtobusni prevoz iz osrednjih mest – v obrobne kraje).

V ponudbi so manj zahtevne, kakor tudi večje, popularnejše in zahtevnejše glasbene zasedbe, tudi iz tujine.

V sklopu projekta se povezujemo še z drugimi deležniki, kar posledično pomeni, da boste posredno povezani s Slovensko turistično organizacijo, blagovno znamko Gostilna Slovenija in Teden restavracij. Na ta način bomo tako lahko skupaj soustvarjali sinergijo z letošnjim nazivom Evropska gastronomska regija 2021 in poskrbeli za večjo prepoznavnost vašega mesta/kraja na zemljevidu Slovenije.

V luči kulturne obogatitve lokalnega dogajanja se priporočamo za izvedbo Godbovanja tudi v vaši občini.

Glasbeniki

Prijavite svoj glasbeni izdelek, skupino v Godbovanje in odkrijte nove možnosti za nastopanje.

Lokalne skupnosti

Z nepozabnimi glasbenimi doživetji obogatite kulturno dogajanje v vašem lokalnem okolju in oplemenitite kulturno turistično ponudbo vašega kraja. Z izrbanimi in unikatnimi glasbenimi vsebinami bodite nekaj posebnega. Za organizacijo in prezentacijo bo poskrbljeno.

Gostinci

Dopolnite svojo gostinsko ponudo s posebnim glasbenim doživetjem. K vam pripeljemo odlične glasbenike, sestavimo tematiko večera in poskrbimo za tehniko in atraktivno predstavitev dogodka.

Projekt GODBOVANJE podpisuje Vasko Atanasovski, v svetu priznan glasbenik in dolgoletni producent.

Naložbo financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

© 2021 Godbovanje